НОВИНИ | "ЕНСИ Контрол" ЕООД
n5

Нова придобивка за ЕНСИ Контрол

Откриване на новият стенд за обучение на кадри по КИПиА и АСУТП изграден в базата на ЕНСИ Контрол. Очаква се на откриването да присъства Генералният директор ООО Инфраструктура ТК г-н Руцкин О. В. като и гости от Лукойл Нефтохим Бургас и ПАО Лукойл.
n3

Успешно сътрудничество

Специалистите от Отдел Управление и експлоатация на компютърни мрежи – Християн Дюлгеров, Христо Божилов и Делян Данев предадоха по график техническа документация по част СТ на фирма „НЕФТГАЗИНЖЕНЕРИНГ“ ООД. Тази документация ще е в основата за изготвяне на проект на обект „Нова сървърна зала на ЛНБ“
n2

Успех в международния конкурс "Най-добър в професията"

В периода 19 - 21 август 2019 г. нашият млад колега Иван Чамов участва в Конкурса на ПАО ЛУКойл „Лучший по професии“ проведен в град Перм - Русия . Задълбочените познания и уменията в КИПиА позволиха на Иван Чамов да заеме призовото трето място измежду всички представители на ТПУ в Инфраструктура ТК.
n1

Нов проект в портфолиото на ЕНСИ Контрол

ЕНСИ Контрол ЕООД бе избрана за подизпълнител на СПМ Инструмент България ЕООД за изграждане на Система за мониторинг на оборудването ( СИМО ) в ЛУКойл Нефтохим Бургас. ЕНСИ Контрол ще участва в монтажа на оборудването, създаването на VPN мрежа, конфигуриране на точките за мониторинг в DCS по инсталации и цялостната наладка и пуск на СИМО.